Maison à vendre

229000€

3 chambres 157 mètres carrés

Immoweb code : 11156072
Immoweb code : 11156072

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
157 mètres carrés habitables
148 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Te renoveren huis met 3 slaapkamers en tuin te koop in Antwerpen

Ligging: Gunstig gelegen nabij Park Spoor Noord, Sportpaleis, op-en afritten Antwerpse ring en de singel.

Omschrijving: In de Merksemsestraat staat deze te renoveren maar charmante woning te koop. We betreden dit huis via de vernieuwde inkomhal met veiligheidsdeur die ons toegang geeft tot de rest van het huis. Aan de voorzijde vinden we de zeer lichtrijke woonkamer met cassettehaard. Via mooie authentieke glazen deuren komen we in het eetgedeelte met achteraan de open keuken met lichtkoepel. De keuken is voorzien van keukenkasten met opbouwtoestellen: oven, gasvuur, dampkap en koelkast. Achter de keuken situeert zich de badkamer voorzien van een toilet, douche en enkele lavabo. Via een schuifdeur met vliegenraam krijgen we toegang tot de zuidgerichte, groene tuin.

Via een klassieke houten trap komen we op de tussenverdieping waar de eerste slaapkamer ligt. Op de eerste verdieping situeren er zich nog 2 ruime slaapkamers met authentieke details als schouwen en moulures. Op de tweede verdieping vinden we een ruime zolderruimte die ingedeeld is in twee kamers waar eventueel nog 2 slaapkamers van gemaakt kunnen worden.

Verder beschikt het huis ook over een kelder.

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter