Maison à vendre

255000€

4 chambres 144 mètres carrés

Immoweb code : 11214993
Immoweb code : 11214993

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
144 mètres carrés habitables
60 mètres carrés de terrain

Description

Woning

Désolé il n'y a pas de traduction française. Wanneer je de hal binnenkomt, valt de kleurrijke retrotegel meteen op – een van de authentieke elementen die dit huis rijk is. Ook hier te vinden: hoge plafonds en een originele houten trap. Je hebt hier plaats om een schoenenrek te zetten, met rechts onder de trap toegang naar de kelder, en achteraan een glazen deur die uitgeeft op de keuken.

Meteen links stap je de leefruimte in, die een laminaatvloer heeft en een originele sierhaard. Je hebt hier plaats om een salon te zetten, en loopt van hieruit door naar de achterliggende keuken op vinyl, met z’n crèmekleurige originele wandtegeltjes en de overdekte koer ernaast. De keuken is eenvoudig met een driedubbele spoelbak aan de koerzijde, en een keukenwand achteraan met daarin een gasfornuis, een koelkast, een werkblad en kastruimte. De koer ernaast is overdekt, met een originele cementtegel en een bergkast achteraan.
Via de trap ga je naar boven, waar je een enorm grote kamer hebt van ruim 32 m² waar je makkelijke twee slaapkamers van maakt, met grote ramen aan de straatzijde, hoge plafonds en een laminaatvloer. De eenvoudige, betegelde badkamer bevindt zich aan de achterzijde en heeft een toilet, een inloopdouche en aansluiting voor was en droog.
Op de tweede en bovenste verdieping heb je tot slot nog twee slaapkamers, allebei op laminaat, waarvan de achterste een sierschouw heeft.
EPC E: Renovatieplicht

Meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens

Contacter