Maison à vendre

279000€

3 chambres 106 mètres carrés

Immoweb code : 11252543
Immoweb code : 11252543

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
106 mètres carrés habitables
35 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ligging: Deze gerenoveerde woning is zeer centraal gelegen. Het stadscentrum en centraal station bevinden zich op wandel- en fietsafstand, evenals enkele mooie parken zoals Park Spoor Noord. De nabijheid van het openbaar vervoer (bus, tram en metro), winkels en scholen zorgt voor een aangename, rustige locatie net buiten de binnenstad.

Indeling: Bij het betreden van de woning komen we op het gelijkvloers binnen in een ruime eetkamer en volledig kwalitatief geïnstalleerde keuken. Aansluitend aan de achterzijde hebben we nog een charmante stadskoer. Via de trap bereiken we de eerste verdieping waar we een gezellige leefruimte op planchet vloeren tegenkomen. Op deze verdieping vinden we ookeen gastentoilet terug.
Op de tweede verdieping vinden we een prachtige badkamer, voorzien van alle comfort met een grote inloopdouche, hangtoilet, wastafel en een recent vernieuwde condensatieketel. Op deze verdieping vinden we de eerste slaapkamer terug. Op de derde verdieping vinden we nog twee slaapkamers terug. Beide voorzien van Velux ramen.
Tot slot vinden we aan de voorgevel van de woning beneden een automatische toegangspoort met extra bergruimte voor bv. fietsen terug.

Bijzonderheden:
- Totaalrenovatie 2018
- EPC label B
- Elektrische installatie conform AREI
- Dak is geïsoleerd
- P & G score: B Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom

Contacter