Maison à vendre

299000€

3 chambres 138 mètres carrés

Immoweb code : 11372496
Immoweb code : 11372496

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
138 mètres carrés habitables
65 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Leuke, gerenoveerde gezinswoning met 3 slaapkamers en koer te koop in Antwerpen!

Ligging: Dit instapklaar huis is gelegen in de Lange van Bloerstraat 71, op loopafstand van winkels, restaurants, openbaar vervoer en vlakbij het gezellige Park Spoor Noord en Oost.

Beschrijving: We betreden dit huis via de inkomhal voorzien van een authentieke houten trap en verweerde bakstenen muur die warmte en karakter toevoegt aan deze woning. Rechts krijgt u toegang tot de leefruimte. Verder door vinden we de uitgeruste open keuken met ontbijthoek die geniet van veel natuurlijk licht door de lichtkoepel. Achteraan bevindt er zich nog een extra zitruimte die via schuifdeuren toegang geeft tot de gezellige stadskoer.

Op de eerste verdieping vindt u een ruime badkamer met lavabo, ligbad en douche. Er is ook nog een aparte ruimte voorzien voor een eventuele wasplaats.

Daarnaast zijn er nog twee ruime slaapkamers en een kleinere kamer die dienst kan doen als kinderkamer/bureau of dressing.

Bijzonderheden:

- Centrale ligging

- Bewoonbare oppervlakte van 138m2 cfr. EPC C

- Leuke stadskoer

- Gerenoveerd in 2019

- Terras onvergund

- P-score en G-score: A Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter