Maison à vendre

219000€

3 chambres 124 mètres carrés

Immoweb code : 11278757
Immoweb code : 11278757

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
124 mètres carrés habitables
78 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Te verbouwen woning op toplocatie aan het Rivierenhof.
Deze te renoveren woning heeft een unieke ligging. Het pand loopt van de voorkant aan de August Van De Wielelei tot aan de Vredestaat, waar de tuin aansluit. Vanuit de slaapkamer heb je zicht op de ingang van het Rivierenhof. Je stapt de tuin uit en je betreedt het Rivierenhof!

OMGEVING:
In de omgeving is er heel wat te beleven. Op nog geen 3 minuten rijden en slechts 1,5 km verderop, langs dezelfde weg, bereik je het Wijnegem Shoppingcenter. Verder zijn er naast het pand 2 grote scholen en op 500 meter afstand bevindt zich het gloednieuwe recreatiedomein Sportoase. Dit biedt ruimte aan de 'ijsbaan Groot Schijn', dat met 2 ijsbanen de grootste ijsbaan van Vlaanderen is. Het pand is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer, met een halte op 50 meter van de woning.

BIJZONDERHEDEN:
De volledige woning is door vakmensen gestript en klaargemaakt voor de start van de opbouw. De woning bestaat momenteel uit 1 verdieping en staat als ruwbouw klaar om te starten met het bouwproject.
Er is een prachtige woning ontworpen door de architect. Deze omvat 2 verdiepingen en een tuin. Op het gelijkvloers tref je een ruime woonkamer met keuken en aangrenzende tuin aan. Op de eerste verdieping vind je 2 slaapkamers van elk 9 m², evenals een badkamer. Op de tweede verdieping bevindt zich de hoofdslaapkamer met kleedruimte en eigen badkamer.
De woning wordt aangekocht in gestripte staat, klaar voor de bouw. Er is al een bouwplan aanwezig

Contacter