Maison à vendre

315000€

3 chambres 205 mètres carrés

Immoweb code : 11326114
Immoweb code : 11326114

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
205 mètres carrés habitables
91 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ontdek deze te renoveren woning met veel potentieel en inpandige garage in het centrum van Stad Antwerpen.

Gelegen in een rustige straat in het hartje van Borgerhout, ligt het gezellige Moorkensplein en de hippe Zurenborgwijk binnen handbereik. Met de nabijheid van de Plantin en Moretuslei, geniet u van een vlotte verbinding met de Singel en de Ring of het Stadspark.

De huidige indeling van de woning omvat een inpandige garage op de begane grond, een appartement op de eerste verdieping en een studio op de tweede verdieping. Doch staat de woning gekend als eengezinswoning.

Bij het betreden van de woning komt u binnen in de inkomhal. Via de hal komt u in de inpandige garage terecht. De ruime garage verbindt vervolgens de achtergelegen kamers. Dit biedt naast parkeergelegenheid ook de nodige bergruimte aan.

Op de eerste verdieping komt u via de trappenhal in het appartement terecht. Het appartement is ingericht met een lichtrijke woonkamer, keuken met toegang tot een ruime bergruimte, twee slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. Het appartement wordt momenteel verhuurd voor 760 EUR per maand.

Op de tweede verdieping treft u nog een studio-appartement aan. De studio biedt een ruime kamer dat dienst kan doen als derde slaapkamer. Daarnaast is er nog een royale badkamer met ligbad en lavabomeubel.

Deze woning biedt een scala aan renovatie mogelijkheden.

Bodemattest en steden

Contacter