Maison à vendre

431000€

4 chambres 189 mètres carrés

Immoweb code : 11116196
Immoweb code : 11116196

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
189 mètres carrés habitables
815 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze prachtige, 100 jaar oude woning ademt karakter met zijn goed bewaarde tegelvloeren, moulures, originele deuren en hoge plafonds. De rode ramen voegen een vleugje charme toe aan het geheel. De woning heeft een uitstekende locatie: winkels, scholen en openbaar vervoer bevinden zich allemaal op wandelafstand.

De woning heeft een klassieke indeling: een inkomhal die toegang geeft naar de leefruimte, die is opgedeeld in twee delen en leidt naar een eetkamer met aangrenzende keuken, ook een gastentoilet is daar aanwezig. Voor gezellige momenten alleen of met familie kun je terecht in de veranda.

Op de eerste verdieping vind je een handige wasplaats/dressing die grenst aan de badkamer met bad, douche, enkele lavabo en toilet. Daarnaast zijn er twee ruime slaapkamers. Op de tweede verdieping bevinden zich nog eens twee volwaardige slaapkamers waardoor dit huis eveneens geschikt is voor grotere gezinnen.

Last but not least: de tuin, deze is voorzien van een groot terras, sauna en een handige tuinberging. Met maar liefst 120 meter diepte en een achteruitgang langs de weiden ben jij binnen no-time op de fietsostrade richting de stad.

Tot snel? [email protected] of 03/336.88.88


Bestemming: woongebieden
Beschermd onroerend erfgoed: nee
Renovatieplicht: nee

Contacter