Maison à vendre

429000€

3 chambres 203 mètres carrés

Immoweb code : 11153845
Immoweb code : 11153845

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
203 mètres carrés habitables
500 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Een unieke gele gevel die kenmerkend is aan het pittoreske Mariaburg, is terug te vinden in de Maria-Theresialei, één van de eerste straten aangelegd door Antoon Van den Weyngaert en vernoemd naar zijn eerste vrouw Maria Theresia Aernouts. Dat dit een top locatie is, is een understatement. Een supermarkt aan de overkant van de straat, op wandelafstand van het openbaar vervoer en om de hoek van belangrijke invalswegen maar toch rustig gelegen en omgeven door groen.

Hoewel deze woning volledig gerenoveerd moet worden, biedt het eindeloze mogelijkheden met zijn 200m² aan bewoonbare oppervlakte. De huidige indeling omvat een inkomhal, een lichtrijke leefruimte met open keuken en een voorkamer die perfect kan dienen als gezellige zithoek of 'homeoffice'. Daarnaast is er op de begane grond nog een extra kamer die gemakkelijk bij de leefruimte betrokken kan worden, evenals toegang tot de ruime garage.

De bovenverdieping is momenteel ingericht als een appartement met één slaapkamer aan de voorkant, een keuken, leefruimte en badkamer. Met wat creativiteit kan deze ruimte echter opnieuw ingedeeld worden om extra slaapkamers toe te voegen en zo aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Naast al deze mogelijkheden beschikt de woning ook over een compacte kelder, waar u extra opslagruimte kunt creëren.

De zonnig zuid tuin is onderhoudsvriendelijk en geniet van veel rust en privacy.

Zie jij de mogelijkheden van deze woning? Kom dan snel een kijkje nemen! [email protected] of 03/3…

Contacter