Maison à vendre

415000€

3 chambres 169 mètres carrés

Immoweb code : 11259007
Immoweb code : 11259007

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
169 mètres carrés habitables
200 mètres carrés de terrain

Description

Maison clef en main avec 3 chambres

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze in 2019 gerenoveerde woning ligt op een ideale locatie in Ekeren, dichtbij winkels, scholen en parken. Vooraan de woning staat een pakketbrievenbus en is er plaats voor 2 wagens.

Op het gelijkvloers is een zeer lichte living met parketvloer en een groot raam, voorzien van houten lamellen. Een volledig geïnstalleerde keuken met oven, ingebouwde koel- en vriescombinatie en inductievuur. Aan deze ruimte grenst een berg- en wasruimte, voorzien van een handig werkblad. Hier bevindt zich ook een apart gastentoilet. In de gang is de ingang naar een droge kelder, die voldoende bergruimte biedt voor tal van zaken.

Op de eerste verdieping is een zeer ruime, lichte slaapkamer met airco en een prachtige badkamer met een aparte inloopdouche, een ruim bad, een dubbele wastafel met kast en een 2de toilet. Deze badkamer is tevens voorzien van vochtbestendige lamellen met houtlook. Deze verdieping is volledig voorzien met een parketvloer.

Op de bovenste verdieping bevinden zich de 2 overige slaapkamers, beide voorzien met een groot Velux-raam met ingebouwde verduistering. De grootste van deze slaapkamers is voorzien van airco. Ook deze verdieping is volledig voorzien met een parketvloer.

Tenslotte is er een grote, zonnige tuin met een recent geïnstalleerd speeltuig, een gezellige zithoek en een zeer ruim terras. Achter het hoekje staat tevens een handig huisje dat eventueel mag blijven staan met extra opbergruimte.

Contacter