Maison à vendre

310000€

3 chambres 285 mètres carrés

Immoweb code : 11325366
Immoweb code : 11325366

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
285 mètres carrés habitables
285 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze woning verwelkomt je met een handige inkomhal die toegang biedt tot verschillende ruimtes. Stap binnen in de ruime woonkamer (36m²), waar een open keuken en haard een warme sfeer creëren. De keuken is uitgerust met alle voorzieningen. De haard voegt niet alleen warmte toe aan de ruimte, maar ook een vleugje gezelligheid.
Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers (5 -12-15m²), elk ideaal voor rust en ontspanning. De badkamer (7m²) is voorzien van een ligbad, ideaal voor een verkwikkend bad na een lange dag werken.
Het gelijkvloers biedt nog meer, zo is er een praktische veranda (13m²) en een wasplaats (10m²) die ook als berging kan dienst doen.
Buiten is er een mooie grote tuin (144m²), perfect voor het creëren van je eigen groene oase. Achteraan de tuin is er een opbergplaats waar je al je tuingereedschap of andere benodigdheden veilig kunt opbergen.
Deze woning biedt niet alleen een comfortabele leefruimte, maar ook een plek waar je je thuis kunt voelen en vele mooie herinneringen kunt maken. Mis deze kans niet en contacteer Immo Corbati voor meer info.

Contacter