Maison à vendre

549000€ Ancien prix 568 000 €

3 chambres 219 mètres carrés

Immoweb code : 11385158
Immoweb code : 11385158

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
219 mètres carrés habitables
330 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Afspraken op 0495277122
Prachtige halfopen luxewoning, gunstig gelegen tussen het centrum van Ekeren, Hoevenen en Kapellen. Nabij openbaar vervoer. Er is een achtertuin zonder directe buren die uitnodigt tot ontspanning, voorzien is van groen, een tuinhuis, parasol, lounge en bar. Een ruime oprit met voldoende parkeergelegenheid, inclusief een carport naast de woning.

Deze ruime woning werd gebouwd in 2005, waarbij het gelijkvloers volledig gerenoveerd is in 2016. De moderne keuken is ruim en stijlvol, met veel opbergruimte in de hele leefruimte. De hangkasten, bureau/tv-hoek, eettafel en salontafel maken deel uit van het interieur en blijven behouden. Grote dubbele schuiframen bieden toegang tot de tuin. Er is ook een ruime garage met veel opbergruimte en buiten zorgen diverse spots voor een warme sfeer.

De woning beschikt over veel open ruimtes, met een ruim gelijkvloers van circa 75m², inclusief vestiaire en gastentoilet bij de ingang. Op de eerste verdieping bevindt zich één grote open ruimte met een slaapkamer ensuite badkamer en dressing. De mooie parketvloer en overvloed aan natuurlijk licht dragen bij aan de sfeer. De grote badkamer biedt mogelijkheden voor het plaatsen van een bad.

Op de tweede verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een extra badkamer, voorzien van voldoende opbergruimte. Een kleine opbergzolder in het puntdak maakt het geheel compleet.

Contacter