Maison à vendre

419000€

4 chambres 155 mètres carrés

Immoweb code : 11374164
Immoweb code : 11374164

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
155 mètres carrés habitables
201 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze instapklare woning ligt op een kwartiertje fietsen van Antwerpen Zuid. Ze is gelegen vlakbij twee groene zones: Hobokense Polder en de Polders van Kruibeke. Winkels, scholen, sportfaciliteiten, jeugdbeweging en openbaar vervoer (bussen en trein) liggen op wandelafstand. Ook de overzetboot naar Kruibeke is vlakbij en brengt u naar een oase van rust. De waterbus brengt u naar het centrum van Antwerpen en verder.

De woning is zeer energiezuinig (A-label): zonnepanelen en goede isolatie zorgen voor een lage energiefactuur.

Gelijkvloers: De inkomhal heeft een gastentoilet, wasberging en ingemaakte kast. In de ruime living met grote raampartij en eiken parket heeft u zicht op de tuin. Naast de living bevindt zich de ingerichte keuken. De mooie en gezellige tuin is professioneel aangelegd en heeft een poortje dat toegang geeft tot een servitudeweggetje en garage.

1ste Verdieping: Hier bevindt zich een eerste slaapkamer met grote dressing (eventueel mogelijkheid tot vijfde slaapkamer), badkamer, tweede slaapkamer en berging.

2de Verdieping: Met een vaste trap komt u op de tweede verdieping waar nog twee slaapkamers zijn. Deze zijn voorzien van ingemaakte kasten en er is nog extra opbergruimte voorzien. De veluxen zijn voorzien van verduistering en muggenramen.

Geen Immo.

Contacter