Maison à vendre

379000€

4 chambres 198 mètres carrés

Immoweb code : 11352535
Immoweb code : 11352535

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
198 mètres carrés habitables
335 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :

Het pand is voorzien van twee ingangen waarbij een toegang geeft tot de polyvalente ruimte voor uw zelfstandige activiteit. U kan hier gebruikmaken van een wastafel en douche. De andere brengt ons via de ruime inkomhal naar zithoek met open ingerichte keuken, voorzien van alles om u helemaal uit te leven. Achteraan bevindt zich de ruime badkamer, een ware danszaal met bad, dubbele wastafels, toilet en aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

De eerste verdieping is voorzien van twee ruime slaapkamers waarvan een voorzien is van een bijkamer met daarbovenop nog een extra toilet. De tweede verdieping is identiek voorzien van twee slaapkamers met een bijkamer. Kortom zijn dit zeer mooie ruimtes en ideaal voorelk gezin.

Een andere grote troef is de ruime ZW-tuin. Hier kan u uren genieten met vrienden en familie. Verder is er nog een kelder aanwezig die perfect dienst doet als bergruimte. Via de buitenkant heeft u nog toegang tot de technische berging.

Hoewel deze woning nog enkele afwerkingspuntjes heeft, zijn wij ervan overtuigd dat dit een ideale woning is voor elk gezin. Verder heeft u  de mogelijkheid om de gehuurde staanplaats over te nemen!. Heeft u interesse in deze woning? Neem dan contact op met onze makelaar Dimitry via [email protected] of +32 493 37 27 43.

BIJZONDERHEDEN:
- 4 slaapkamers
- 2 bijkamers
- Elektriciteit conform&l

Contacter