Maison à vendre

398000€

4 chambres 188 mètres carrés

Immoweb code : 10885040
Immoweb code : 10885040

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
188 mètres carrés habitables
3927 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Op een boogscheut van winkels, scholen en E17 vindt u deze grote woning met een heel interessante indeling. Van zodra u binnenkomt, valt de ruime inkomhal meteen op. Ze biedt op haar beurt toegang tot de ruime leefruimte en de vernieuwde keuken. De ruime living voelt samen met de eetplaats aan als een groot en harmonieus geheel. Naast de leefruimte is er nog een extra ruimte die dienst kan doen als hobbykamer of kantoorruimte. Van hieruit heeft u een weids zicht over de tuin en de achterliggende velden. De keuken bevindt zich op een logische plaats, met directe toegang naar het terras maar ook naar de kelder. De keuken biedt bovendien ook een fijn en rustgevend zicht op de tuin en de velden. Het terras zelf heeft een aangename setting om te connecteren met het buitenleven tijdens zonnige dagen.
De nachthal leidt u naar 2 slaapkamers en een badkamer met een vernieuwde douche. Daarbovenop is er een tweede verdieping met nog 2 grote slaapkamers en een grote bergplaats.
De gigantische kelder biedt plaats voor een wagen en de diverse kelderruimtes kunnen dienen als opslag van goederen, waskelder, hobbyruimte, wijnkelder, ...
De tuin is heel ruim en biedt een prachtig zicht. Er is een moestuin aanwezig en ook een ruime tuinberging.

Achteraan de tuin vinden we een grote weide terug. Deze is onderverdeeld in 2 delen en beschikt over een schuilstal.
De weide is via een aparte oprit bereikbaar.
Dit is dus

Contacter