Maison à vendre

399000€

2 chambres 208 mètres carrés

Immoweb code : 11352234
Immoweb code : 11352234

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
208 mètres carrés habitables
1725 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Perfect onderhouden woning (bj 1992) op landelijke ligging te Anzegem. De open bebouwing telt 2 slaapkamers, maar de zolder is is zeer toegankelijk en leent zich gemakkelijk tot het installeren van een derde slaapkamer.
De volwassen tuin is mooi aangelegd, zeer verzorgd en beschikt over een zonneterras met grote luifel en handige tuinberging.
De inkom met gastentoilet biedt toegang tot de lichtrijke leefruimte met aansluitend de open, geïnstalleerde keuken. De vele ramen bieden een prachtig zicht op de tuin.

De woning is onderverdeeld in verschillende niveaus. De grote garage op het benedenniveau geeft toegang tot de grote, droge kelder. De leefruimte op het gelijkvloers biedt op zijn beurt toegang middels enkele treden tot 2 slaapkamers en badkamer. De geïsoleerde zolder is bereikbaar via de nachthal opnieuw via de kleine trap. Hier kan de derde slaapkamer en zolderruimte gecreëerd worden.

Unieke opportuniteit voor kandidaten die een stevige woning op groot perceel zoeken én op een landelijke ligging willen wonen (inloper Vlaamse Ardennen). E17 (Deerlijk of Waregem) op 10 minuten rijden. Station Anzegem, winkels en scholen op fietsafstand.

Cv op mazout. Epc: C (geen renovatieverplichting)
Instelprijs: 399.000€

Maak nu uw afspraak op zaterdag 18/5 tussen 9u en 12u via [email protected]!

Contacter