Maison à vendre

189000€

3 chambres

Immoweb code : 11078714
Immoweb code : 11078714

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
290 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze te renoveren woning met 3 slpks is gelegen op wandel-/fietsafstand van het centrum van Arendonk, in de nabijheid van winkels, openbaar vervoer, school, ..., en heeft een vlotte verbinding naar de omliggende gemeenten, de Nederlandse grens en de E34.

Op het gelijkvloers betreedt u de woning via een inkomhal die u toegang geeft tot de inpandige garage en de hobby-/technische ruimte. Deze extra ruimte biedt toegang naar de tuin.

Via vaste de trap bereikt u de eerste verdieping waar zich de woonkamer, badkamer, keuken en veranda bevinden. De keuken werd reeds volledig afgebroken en dient door de koper opnieuw geplaatst te worden. In de leefruimte zijn voldoende stopcontacten en er is aansluiting voorzien voor een openhaard. De badkamer is uitgerust met een douche en toilet en biedt de mogelijkheid tot het plaatsen van een lavabo. Via de keuken kan je naar de veranda welke ook toegang biedt naar de tuin.

Op de tweede verdieping bevinden zich de 3 slaapkamers en een extra bergruimte.

Bijzonderheden:
- diepe tuin: +/- 45 m
- 3 ruime slaapkamers
- grote inpandige garage

EPC: 696 kWh/m²

Mogelijke financiële tegemoetkomingen (indien u aan de voorwaarden voldoet): verlaagd tarief van 1% verkooprechten bij grondige energetische renovatie en herbouw, renovatie / herbouw aan 6% BTW, tal van renovatiepremies, rentesubsidie bij renovatie, ... .

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen

Contacter