Maison à vendre

275000€

3 chambres 192 mètres carrés

Immoweb code : 11275638
Immoweb code : 11275638

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
192 mètres carrés habitables
552 mètres carrés de terrain

Description

Bungalow

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze halfopen laagbouwwoning met 3 slaapkamers is gelegen op een rustige en zeer gunstige ligging, nabij invalswegen N60 en E17. In de nabijheid vindt u allerhande winkels, het station, de bushalte, de scholen, allemaal te voet bereikbaar. Vanwege de laagbouw zijn alle faciliteiten handig op het gelijkvloers voorzien.
We betreden de woning via de ruime inkomhal met gastentoilet dewelke centraal door de woning loopt. De eet- en leefruimte heeft een open haard en is voorzien van een schuifraam waarlangs je de tuin bereikt. Verder vinden we nog een geïnstalleerde keuken, badkamer, 2 slaapkamers en inpandige garage met wasplaats. Op de verdieping is er een 3e slaapkamer en een ruime zolder, dewelke talloze mogelijkheden biedt en naar eigen wensen kan ingericht worden.
Bovendien is de tuin volledig afgesloten en voorzien van een tuinhuis en aangebouwde gesloten carport.
Troeven van deze woning: doodlopende straat in rustige wijk met aangename tuin, goede bereikbaarheid wegens nabije invalswegen, rolluiken op het gelijkvloers, inpandige garage, ...
De renovatieplicht is bij deze woning van toepassing.
Laat deze woning niet aan U voorbijgaan! Neem vandaag nog contact met ons op per mail via: [email protected] of telefonisch op het nummer 09/380.09.74 om een bezichtiging te regelen!

Contacter