Maison à vendre

495000€

3 chambres 168 mètres carrés

Immoweb code : 11322954
Immoweb code : 11322954

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
168 mètres carrés habitables
305 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Energiezuinige nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers en zuidgerichte tuin!


De woning is gelegen in een rustige, nieuwe verkaveling. Tegelijk ligt ze op een boogscheut van het centrum van Averbode, op wandelafstand van scholen, supermarkten, horecazaken en openbaar vervoer.







We betreden deze halfopen nieuwbouwwoning via de inkomhal, hier bevindt zich ook een ruime vestiaire en gastentoilet. Vanuit de inkomhal heeft men toegang tot de leefruimte met open keuken die van veel lichtinval geniet. De keuken is volledig uitgerust van de nodige bergruimte en toestellen. Zowel vanuit de keuken als de leefruimte heeft men toegang tot het terras en de tuin. Naast de keuken bevindt zich de berging waar er eveneens een aansluiting voor een wasmachine is voorzien.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een volledig ingerichte dressing en de badkamer die uitgerust is met een bad en inloopdouche. De woning is uitgerust met zonnepanelen, vloerverwarming, ventilatiesysteem, ingemaakte kastenwanden, regenwaterrecuperatie,...De woning geniet een E-peil 19, wat nog 3 jaar een fiscaal voordeel geeft aan de koper.
De verkoop vindt plaats onder registratierechten (3% of 12%).
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter