Maison à vendre

1000000€

6 chambres 418 mètres carrés

Immoweb code : 11350674
Immoweb code : 11350674

Aperçu

6 chambres
3 salles de bains
418 mètres carrés habitables
1495 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek een unieke kans om eigenaar te worden van een prachtige, riant uitgestrekte villa waar luxe en comfort de kernwaarden zijn. Met een excellente afwerking en een ruime opzet, biedt dit exclusieve eigendom alles wat uw hart begeert. Een lichte entree leidt naar diverse vertrekken waar licht, ruimte en kwaliteit samenkomen. Geniet van de moderne gemakken, majestueuze woonkamer, ruime slaapkamers, en een betoverende tuin. Deze villa belooft het toppunt van woongenot te zijn, geschikt voor wie enkel het beste verwacht in het leven.

Gelegen in een serene, groene omgeving combineert deze villa het beste van twee werelden: rust en bereikbaarheid. Op steenworp afstand vindt u lokale winkels, scholen en recreatieve voorzieningen, waardoor deze locatie ideaal is voor zowel gezinnen als professionals. Het nabijgelegen natuurgebied nodigt uit tot ontspannende wandelingen en fietstochten, terwijl de uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en de snelweg zorgen voor moeiteloze mobiliteit. Een plek waar comfort, natuur en gemak harmonieus samenkomen.

Baarle-Hertog is een uniek dorp, bekend om zijn complexe enclavesituatie met Baarle-Nassau. Het charmante dorp biedt een mix van cultuur, historie en gezelligheid, omgeven door een prachtig landschap.

• Riante woonkamer met open haard
• Grote keuken met spoeleiland en Quooker
• Zes slaapkamers
• Drie badkamers
• Riante garage, met sauna en bovenverdieping
• Souterrain, met man cave/praktijkruimte
• Attesten op aanvraag

Contacter