Maison à vendre

399000€

5 chambres 229 mètres carrés

Immoweb code : 11075602
Immoweb code : 11075602

Aperçu

5 chambres
229 mètres carrés habitables
387 mètres carrés de terrain

Description

Woning

Désolé il n'y a pas de traduction française. Instapklare ruime HOB gezinswoning met garage en aangelegde tuin
Deze charmante afgewerkte woning is gelegen op een perceel van 3a 87ca, op een steenworp van scholen, openbaar vervoer, vlotte verbindingsweg.
De charmante gevel trekt u naar binnen waar u een uitmuntende inkomhal bewonderd met ruimte waar men een bureau kan plaatsen, vanuit deze ruimte geeft toegang tot de gezellige en lichtrijke woon- en leefruimte met inbouw haard (hout). Vervolgens treft u de gigantische ruime open uitgeruste keuken aan, aanpalend een ruime berging/wasplaats, toilet en doucheruimte.
Buiten vinden we een gezellig aangelegd terras en mooi onderhouden tuin volledig omheind en een tuinhuis (23m²) met overkapping waar U gezellig kan genieten in een lounge. Troef is het toegangspoort achteraan die uitkijkt over een open weide, is het heerlijk vertoeven en oprit achteraan biedt parkeerplaats voor meerdere wagens en enplus een zéér ruime naastliggende garage (36m²) met sectionale poort.
Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers + 3de kleine kamer die als dressing wordt gebruikt, en badkamer met ligbad, lavabomeubel en toilet. Tenslotte vanuit de traphal heeft men een vaste trap naar de 2de verdieping van maar liefst 51m² waar men een eigen studio heeft gecreëerd met slaapruimte en zitruimte. Aansluitend vindt u nog een bergruimte.
Kortom, bent u op zoek naar een instapklare ruime halfopen gezinswoning met tuin, o

Contacter