Maison à vendre

2390000€

5 chambres 845 mètres carrés

Immoweb code : 10840972
Immoweb code : 10840972

Aperçu

5 chambres
4 salles de bains
845 mètres carrés habitables
5070 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Gelegen langs de gordel van het kasteel van Ooidonk vinden we deze exclusieve eigendom terug, omgeven door een beschermd groen kader.

Wanneer we de eigendom betreden van maar liefst 5000 m² maken we kennis met de lang uitgestrekte gevel die omhuld is door authentieke elementen en charmante zijn groenaanleg.

We maken kennis met de uitgestrekte landwoning langs de authentieke poort die ons al een eerste impressie geeft van het prachtige domein. De linkervleugel herbergt de leefgedeeltes die een prachtig uitzicht geven over de weelderige tuin. De leefkeuken geeft toegang tot een eerste slaapkamer met ensuite badkamer. De zitkamer bevindt zich op half verdiep en heeft zijn charme te danken aan onder meer het open gebinte en de rustieke schouw.

Van hieruit maken we verbinding naar het slaapgedeelte; maar liefst 4 slaapkamers met zicht naar het zwembad en tuin, 3 badkamers met een open dressing vinden hier hun weg. De twee traphallen waarmee de bovenverdieping is verbonden geeft extra mogelijkheden en zorgen voor een maximale woonbeleving.

De rechtervleugel biedt plaats aan maar liefst 4 garages en toegang tot de orangerie met poolgedeelte; een moderne open constructie die ons verder doorheen de seizoenen laat genieten van het prachtige domein.

Bent u op zoek naar een ruim landhuis gelegen in een oase van rust en geborgenheid? Laat deze eigendom u dan bekoren tijdens een bezoek.






Contacter