Maison à vendre

569000€

3 chambres 258 mètres carrés

Immoweb code : 11191241
Immoweb code : 11191241

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
258 mètres carrés habitables
1025 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Moderne Bijna Energie Neutrale - villa uit 2019 met 3 slaapkamers op een perceel van 10a 25ca met een straatbreedte van 24m. Gelegen op een mooie locatie te Balen. Aankoop onder registratierechten! 

Deze lichtrijke én energiezuinige villa heeft een bewoonbare oppervlakte van +/- 258m² (gelijkvloers en 1ste verdieping) plus een kelder van +-/ 145m² en is als volgt ingedeeld :
Kelder: volledige kelder opgericht in gegoten betonmuren, plafondhoogte van 2m40 en bereikbaar via trap én smeerput.
Gelijkvloers: inkomhal, gastentoilet, grote woonkamer, modern ingerichte keuken, voorraadberging, wasplaats, technische ruimte en dubbele inpandige garage (smeerput).
Eerste verdieping: overloop, toilet, badkamer (inloopdouche, dubbel lavabomeubel en wasluik), berging, 3 slaapkamers met parket en een inloop-dressing.
Tuin: omheind met draad. Kan volledig nog naar eigen smaak ingericht worden. Vergunning voor terras en vrijstaande garage.

Troeven:
- Bijna energie-neutrale woning  - A Label - dankzij de 24 zonnepanelen en de warmtepomp --> Nog 3 jaar vrijstelling betaling van de onroerende voorheffing.
- wachtleidingen voor elektrische gordijnen en rolluiken
- het domotica-systeem zorgt voor een betere kwaliteit van wonen én leven.
- regenwaterput
- goede locatie: in een rustige, landelijke omgeving dichtbij het Natuurpark "Keiheuvel" en "De Vennen". In de nabijheid van het gezellige centrum van Balen.

Kortom: d

Contacter