Maison à vendre

* 390000€

3 chambres 170 mètres carrés

Immoweb code : 11313393
Immoweb code : 11313393
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
170 mètres carrés habitables
529 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. OPEN HUIZEN DAG 28/4: 14u - 15u30!

Voor de volledige tekst/beschrijving: Check onze website!

Welkom in deze prachtige nieuwbouwwoning in Balen, waar modern comfort en stijlvol wonen hand in hand gaan. Deze woning met een eigentijdse architectuur, beschikt over drie ruime slaapkamers, een grote leefruimte en is gelegen in een rustige straat. Hierdoor is dit de perfecte plek voor gezinnen die op zoek zijn naar een comfortabele en rustige thuis.

Bij het betreden van de woning kom je terecht in de inkomhal. Verder op het gelijkvloers is er nog een afzonderlijk toilet, berging/technische ruimte & de lichte en ruime leefruimte. Grote ramen laten overvloedig natuurlijk licht binnen, waardoor de leefruimte een warme en uitnodigende sfeer krijgt. De vloer, afgewerkt met hoogwaardig materiaal, zorgt voor een strakke uitstraling en is tegelijkertijd gemakkelijk te onderhouden. Aansluitend is er de prachtige keuken. Deze is voorzien van moderne apparatuur en stijlvolle afwerkingen. Hier kunnen kookliefhebbers hun culinaire vaardigheden de vrije loop laten, terwijl ze in contact blijven met familie en vrienden in de aangrenzende leefruimte. De keuken biedt voldoende opbergruimte en werkbladen, waardoor het een functionale en esthetisch aantrekkelijke ruimte is.

Op de verdieping tref je de nachthal en drie slaapkamers (waarvan één met ensuite dressing) aan. Deze bieden voldoende ruimte voor persoonlijke ontspanning. T

Contacter