Maison à vendre

378000€

4 chambres 178 mètres carrés

Immoweb code : 11343809
Immoweb code : 11343809

Aperçu

4 chambres
178 mètres carrés habitables
661 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze halfopen bebouwing is gelegen in het centrum van Beernem en is ideaal voor wie op zoek is naar een ruime woning. De woning is gerenoveerd in 2007 en heeft een bewoonbare oppervlakte van 178m2. De woning heeft volgende indeling: een gezellige leefruimte, een ruime keuken uitgerust met oven, keramische kookplaat en frigo, kelder, ruime wasplaats met afzonderlijk toilet. Op de voutekamer bevindt zich de badkamer met bad, douche en lavabo. Op de verdieping bevinden zich 4 slaapkamers. Er is ook een grote zolder waar nog verschillende kamers gemaakt kunnen worden.
De woning heeft rees een energielabel D, er is dan ook geen renovatieverplichting. De energiescore kan eenvoudig nog verbeteren door het plaatsen van dakisolatie. De ramen zijn dubbel glas, er is centrale verwarming op mazout (overschakelen naar gas is mogelijk).

Achteraan de woning bevindt zich een grote tuin met terrassen en een garage. De totale grondoppervlakte bedraagt 661m2, het is dan ook een ideale tuin om te ravotten en te genieten. De woning is ideaal gelegen in een rustige buurt, maar toch dichtbij alle voorzieningen zoals scholen, winkels en openbaar vervoer. De bibliotheek en apotheek zijn vlakbij en binnenkort opent een nieuwe bakkerij achter de hoek. Ook kan je via de fietsbrug veilig het station bereiken. Vooraan de woning is er voldoende parkeergelegenheid

Kortom, deze woning is de perfecte plek voor wie op zoek is naar een instapklare woning met veel ruimte en privacy.

De bezoekdag gaat door

Contacter