Maison à vendre

349000€

4 chambres 190 mètres carrés

Immoweb code : 11298721
Immoweb code : 11298721

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
190 mètres carrés habitables
650 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Zeer verzorgde, instapklare woning op loopafstand van het centrum op een perceel van ca 650 m².

De woning is zeer goed onderhouden en in de loop der jaren grotendeels vernieuwd waaronder een nieuwe keuken - badkamer - PVC ramen 1.1 - elektra en cv incl. radiatoren.

Indeling : De inkomhal met aparte toilet en trap naar de bovenverdieping geeft dmv een glazendeur toegang naar de woonkamer en de wasplaats/berging/fietsenstalling met automatische poort. De woonkamer met schouwmantel is authentiek door de opkamer te gebruiken als speelkamer of kantoor en een half ondergrondse kelder, eventueel te gebruiken als wijnkelder of berging. De zeer kwalitatieve, gerieflijke open keuken is uitgerust met een vaatwasser - koelkast - microgolfoven - aparte oven - bordenverwarmer - een inductiefornuis - dampkap "Novy" en afgewerkt met een prachtig natuurstenen werkblad. Het keukengedeelte is zo ruim dat de eigenaar dmv kasten een aparte ruimte als kantoor heeft gecreëerd. De badkamer bevind zich gelijkvloers en is voorzien van een toilet - douche - ligbad en een meubelwand met 2 wastafels. De boververdieping telt 4 slaapkamers allen met velux dakramen met verduistering en zonwering en vrij hoge plafonds. De tuin is volledig omheind en om optimaal van de zon te kunnen genieten is er achteraan in de tuin nog een extra terras voorzien met een tuinhuis, elektra en zelfs internetverbinding.

Bijzonderheden :
cv. op gas me

Contacter