Maison à vendre

549000€

5 chambres 378 mètres carrés

Immoweb code : 11350861
Immoweb code : 11350861

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
378 mètres carrés habitables
1624 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Gelijkvloers:
Je betreedt de instapklare woning via de inkomhal met gastentoilet en een vestiaire. Links bevindt zich de lichtrijke, grote woonkamer met eetplaats. Hiernaast bevindt zich een ruime en hoge veranda. Aansluitend aan deze leefruimte bevindt zich een ruime keuken met een mooi, groen uitzicht over terras en uitgestrekte tuin.
Naast de keuken bevindt zich de berging met ingemaakte kasten en wasplaats. Vanuit de berging komt men in een prefab betonkelder met voldoende opslagruimte. Aan de voorzijde van het huis bevindt zich een aansluitende garage.
Eerste verdieping:
Via een vaste arduinen trap bereiken we de overloop met ruime badkamer voorzien van douche, bad en dubbele lavabo. Er is tevens een apart toilet voorzien op deze verdieping. U vindt er ook 4 ruime slaapkamers waarvan 2 voorzien van ingemaakte kasten. Een vijfde kamer kan ingericht worden als bureau/slaapkamer. Via de voorste kamer is er een ruime zolder die je kan bereiken via een vlizotrap.

De woning heeft een zeer ruime zuid gerichte aangelegde tuin, voorzien van een groot tuinhuis.

Bijzonderheden: rustige, groene ligging, 24 zonnepanelen - hoge rendementsgasketel - rolluiken op alle kamers - zonneluifel - keukenboiler - warme luchtverwarming - regenwaterput van 10 000 liter

We organiseren 2 kijkdagen op zaterdag 11/5 en 18/5. Je kan hiervoor telefonisch een afspraak maken op het nummer: 0486/97 30 74.

Contacter