Maison à vendre

784800€

3 chambres

Immoweb code : 10528116
Immoweb code : 10528116

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
876 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Welkom bij ons prachtige nieuwbouwproject in de Meerstraat te Grimbergen! Hier bieden we een unieke kans om uw droomhuis te realiseren met een open bebouwing. Met de mogelijkheid om de woning volledig naar eigen smaak en stijl in te richten, kunt u uw persoonlijke touch aan uw nieuwe thuis geven. De energiezuinige woning is voorzien van de nieuwste isolatie- en ventilatietechnieken, wat zorgt voor een duurzaam en energie-efficiënt woonklimaat.

Grimbergen is een historische en charmante gemeente, bekend om zijn rijke geschiedenis, groene omgeving en gezellige sfeer. Met een ruim aanbod aan winkels, restaurants, scholen en recreatiemogelijkheden in de nabije omgeving, biedt Grimbergen een aangename en kwaliteitsvolle levensstijl.
Met de Meerstraat als uw nieuwe adres, geniet u van een rustige en toch goed bereikbare locatie. De nabijheid van de E19 en de Ring van Brussel zorgt voor een vlotte verbinding met omliggende steden zoals Brussel, Mechelen en Antwerpen.
Mis de kans niet om uw droomhuis te realiseren en neem vandaag nog contact met ons op via [email protected]

Contacter