Maison à vendre

3 chambres 176 mètres carrés

Immoweb code : 10159781
Immoweb code : 10159781

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
176 mètres carrés habitables
1478 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ben je op zoek naar een prachtig gelegen, open bebouwing met 3 slaapkamers in Belsele? Gevonden!

De rustige omgeving, de prachtige tuin en de ruime leefruimte en de 2 garages zijn slechts enkele van de troeven van deze woning.

Indeling:
- GLV: de inkomhal (12m²) geeft toegang tot de ruime, lichtrijke woonkamer (25m²). Door de grote glaspartijen is er veel lichtinval. Daarnaast vind je de gezellige keuken (19m²) met oven, koelkast, dampkap, dubbele spoelbak. Verder bevindt er zich nog een handige berging (4m²) vlakbij de keuken. Daarnaast heb je bovendien een aparte wasplaats (10m²) met apart toilet. Aan de inkomhal bevindt zich ook de inpandige garage (15m²).Tot slot heb je nog een ruime tuin met een tweede oprit en een 2de garage (20m²). In de tuin kan je volop genieten van de rust.
- 1steV: hier vind je de nachthal (11m²) en de 3 slaapkamers (18-17-9m²). Daarnaast is er nog de recente badkamer (6m²) met grote inloopdouche en wastafel in meubel.

Is deze prachtige woning in een oase van rust precies wat je zoekt? Neem dan snel contact op met ons kantoor en maak een afspraak voor een bezichtiging.

Contacter