Maison à vendre

520000€ Ancien prix 549 000 €

3 chambres 150 mètres carrés

Immoweb code : 11278532
Immoweb code : 11278532

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
150 mètres carrés habitables

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ontdek deze fantastisch gerenoveerde karaktervolle woning met 3 slaapkamers nabij "PAKT".

Gelegen in een rustige enkelrichting straat nabij Berchem Station, met supermarkt, horeca en scholen in de directe omgeving. Met een vlotte verbinding met de Singel liggen belangrijke invalswegen binnen handbereik. Bovendien kunt u in de buurt genieten van de groene en rustieke omgeving van "Het Groen Kwartier", ideaal voor een picknick of een gezellig avondje uit eten.

Bij het betreden van de woning komt u binnen in de ruimtelijke inkomhal. Via de hal komt u in de lichtrijke leefruimte terecht, waar voldoende ruimte is voor een salon en eetkamer. De woonkamer is rechtstreeks verbonden met de open keuken, wat een extra troef is voor sfeer en gezelligheid. De keuken geeft vervolgens uit op de gezellige stadskoer, ideaal voor een aperitief. Via de keuken heeft u tot slot toegang tot de ruime voorraadkelder.

Eens op de eerste verdieping komt u in de nachthal terecht. De hal verbindt de ruime slaapkamers met de badkamer. De luxueuze badkamer is voorzien van een ligbad, douche lavabomeubel en toilet. Tot slot is er op deze verdieping ruimte voorzien voor een wasplaats.

Op de tweede verdieping treft u vervolgens nog twee ruime slaapkamers aan. Door de grote raampartijen genieten beide kamers van een overvloed aan natuurlijke lichtinval.


Neem gerust contact op voor meer informatie over deze knappe woning via

Contacter