Maison à vendre

420000€

3 chambres 167 mètres carrés

Immoweb code : 11330514
Immoweb code : 11330514

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
167 mètres carrés habitables
1154 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ligging: Deze woning is gelegen op nog geen 5 minuten rij afstand tot het centrum. De supermarkt, bakker, scholen, bushaltes en apotheek liggen in de onmiddellijke buurt en verbindingswegen naar omliggende gemeenten zijn tevens vlot bereikbaar.

Indeling: inkomhal, woonkamer, eetkamer, keuken, berging, toilet, badkamer, slaapkamer 1, slaapkamer 2, slaapkamer 3, badkamer, zolder.

Beschrijving: Dit ruime huis verwelkomt je met een grote inkomhal die leidt naar zowel de woonkamer als de eetkamer. De overvloed aan natuurlijke lichtinval in zowel de woon- als de eetkamer is te danken aan de grote raampartijen. Op het gelijkvloers vind je een volledig uitgeruste leefkeuken, gevolgd door een ruime berging/wasruimte en een toilet. De badkamer op dit niveau is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers. De badkamer op de eerste verdieping wordt nog afgewerkt. Een ruime zolder dient dan weer voor al uw opslagbehoeften. Met een perceel van 11 are biedt de woning ook een prachtige ruime tuin. Een garage is beschikbaar voor het parkeren van de auto.

Bijzonderheden:

- Rolluiken voorzien
- Ruim perceel van 1.154m2
- Garage Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter