Maison à vendre

429000€

3 chambres 163 mètres carrés

Immoweb code : 11337113
Immoweb code : 11337113

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
163 mètres carrés habitables
850 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
In het rustige en landelijke Stal- Koersel bouwt BUILDN twee charmante moderne eengezinswoningen, elk op een ruim perceel van 8a. Achter het perceel van 80 m diep is geen bebouwing waardoor je helemaal in het groen zit.
Deze BEN-woning (Bijna Energie Neutraal) biedt niet alleen een esthetisch aantrekkelijk thuis, maar ook financiële voordelen, waaronder 5 jaar vrijstelling van kadastraal inkomen.
De modernste technieken zoals zonnepanelen, warmtepomp en ventilatiesysteem D, staan garant voor een zeer energiezuinige woning.
Een prachtige façade en een afgewerkt interieur, deze woningen van 163 m2 zijn instapklaar, ze worden volledig afgewerkt (juni) en geverfd.
Een bijkomende omheining, tuinberging en/of carport kan voorzien worden.

De ruime leefruimte met open keuken van 54 m² vormt het hart van het huis, met grote raampartijen die uitkijken op de tuin. De volledig uitgeruste keuken beschikt over een kook- en ziteiland en directe toegang naar het terras. Aansluitend aan de keuken bevindt zich ook een aparte berging.
De eerste verdieping biedt een apart toilet, 3 ruime slaapkamers, waarvan de grootste zelfs een optie heeft voor een inloopkast. De luxueuze badkamer is voorzien van een ligbad, douche en dubbele wastafel. Werk je vanuit huis? Dan is de extra ruimte boven ideaal, met een groot raam voor een mooi uitzicht.
Deze woningen hebben elk een aangename private tuin om heerlijk te vertoeven in de zon.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op: [email protected]

Contacter