Maison à vendre

* 465000€

3 chambres 216 mètres carrés

Immoweb code : 11277130
Immoweb code : 11277130
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
216 mètres carrés habitables
303 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. 3 BEN woningen in de Azaleastraat in Berlaar, vlakbij het station. Oplevering voorzien voorjaar 2024.

Locatie: De woningen liggen op het einde van een doodlopende straat en hebben uitzicht op weiland. Ze zijn gelegen op een boogscheut van het centrum van Berlaar en op directe wandelafstand van het station. De tuinen zijn zo geörienteerd dat er rust gegarandeerd is.

Indeling: Elke woning bestaat uit een inkomhal, apart toilet, bureau/speelruimte, woonkamer met open keuken, berging en garage. Op de eerste verdieping zijn er telkens 3 slaapkamers, een badkamer die wordt voorzien van douche en ligbad alsook een apart toilet. Er is een vaste trap naar de zolder dewelke verder afgewerkt kan worden tot extra slaapkamers.

Bijzonderheden:

- Warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen, driedubbele beglazing, ...

- Luxe afwerking

- Uitgestrekt zicht op weiland

Info en verkoop:

De verkoop geschiedt onder BTW op de constructie en registratierechten op de grond. Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak via 0472 11 57 54 of [email protected].
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter