Maison à vendre

265000€

3 chambres

Immoweb code : 11323071
Immoweb code : 11323071

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
318 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze nieuwbouwwoning wordt verkocht in de fase van ruwbouw winddicht, waardoor de koper de mogelijkheid heeft om de woning naar eigen wens af te werken. Gelegen aan de Kerkwegel, een doorlopende straat in Uitbergen, biedt dit een unieke kans voor wie op zoek is naar een ruime en comfortabele woning.

Bij het betreden van de woning wordt men verwelkomd door een ruime inkomhal met een trap en een toilet. Van hieruit heeft men toegang tot de gezellige woonkamer, die naadloos overgaat in een volledig ingerichte keuken. Daarnaast is er een handige garage/berging beschikbaar, naast de keuken.

Op de eerste verdieping bevindt zich een overloop en drie comfortabele slaapkamers. Een ingerichte badkamer en een apart toilet zorgen voor optimaal comfort. Boven de eerste verdieping bevindt zich een zolder die kan dienen als extra opslagruimte.

Met een oppervlakte van 168 m² biedt het perceel voldoende ruimte voor diverse activiteiten, zoals het aanleggen van een mooie tuin of een gezellig terras. Kortom, deze nieuwbouwpastorij is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een nieuwe en moderne woning in Uitbergen.






Contacter