Maison à vendre

3 chambres 159 mètres carrés

Immoweb code : 9642283
Immoweb code : 9642283

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
159 mètres carrés habitables
305 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Mooi kleinschalig project van 5 nieuwbouwwoningen waarbij kwalitatieve materialen, ruime kamers en het creëren van een echte thuis voor jarenlang woonplezier centraal staan. De afwerking bepaal je hier helemaal zelf! De woningen zijn gelegen in een rustige buurt dichtbij het Kasteelpark, scholen, winkels en het centrum van Berlare. De groene omgeving biedt je uren wandel- en fietsplezier. De rustige ligging, de energiezuinige opbouw en afwerking, alsook de grote bewoonbare oppervlakte (tot 230m²) zijn hier slechts enkele van de sterke punten.

??????Ben je op zoek naar een schitterende halfopen woning waarbij jij zelf de afwerking bepaalt? Lees dan hier snel verder!

De kwalitatieve materialen, de rustige liggingen de leuke tuin zijn slechts enkele van de troeven van deze woning. 

Indeling:
GLV : langs de inkomhal (5m²) met gastentoilet kom je binnen in de ruime, lichtrijke leefruimte met open keuken (50m²). Verder heb je hier een grote wasplaats/berging (12m²) waar de aansluiting is voor wasmachine en droogkast.
1steV: via de nachthal heb je toegang tot de 3 ruime slaapkamers (16-13-13m²), tot een apart toilet en tot de volledig ingerichte badkamer (12m²) met bad, douche, dubbel lavabomeubel.

Wil je een woning waarvan jij zelf de afwerking bepaalt, aarzel dan niet om me te contacteren. Samen maken we hier jouw thuis van.

Contacter