Maison à vendre

495000€

3 chambres 167 mètres carrés

Immoweb code : 10910033
Immoweb code : 10910033

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
167 mètres carrés habitables
930 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
- VERKOCHT OP KIJKDAG -

Gunstig gelegen in Beveren-Waas, op 1,5km van het commercieel centrum en vlot bereikbaar met de wagen en openbaar vervoer, treffen we deze ruime halfopen bebouwing aan op een perceel van maar liefst 9a30ca. Dé troef is ongetwijfeld de achterliggende loods van zo'n 165m² bruikbare vloeropp.

Kosten noch moeite werden gespaard om van deze woning een pareltje te maken! Zo werd de woning in 2009 onderworpen aan een grondige renovatie. Nadien werd de woning steeds goed onderhouden en voorzien van nog enkele aanpassingen (aanleg parking, tuin, terras, automatische poort, airco, CV, conforme elektrische installatie en gevelrenovatie van het magazijn).

Op het gelijkvloers treffen we de inkomhal, de ruime leefruimte van maar liefst 38m² met recent geplaatste inbouwkast, slimme thermostaat en schuifraam met toegang tot het terras. De volledig geïnstalleerde leefkeuken met eiland nodigt uit tot gezellig kokkerellen met vrienden en familie. Verder vinden we nog een apart toilet, een handige wasplaats en overdekt terras.

Op de 1e VD hebben we 3 mooie slaapkamers en een vernieuwde badkamer voorzien van een losstaand bad, inloopdouche, dubbele lavabo en toilet. Er is ook een ruime stockagezolder (40m²) en een kleine kelder aanwezig.

Alsof dat nog niet genoeg is, is er achteraan een magazijn van maar liefst 165m², voorzien van alle technieken en een toilet. Ideaal voor zelfstandigen, als garage, opslag-/werkruimte of het uitoefenen van hobby/bijberoep of iem…

Contacter