Maison à vendre

289000€

3 chambres 134 mètres carrés

Immoweb code : 11122073
Immoweb code : 11122073

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
134 mètres carrés habitables
98 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Gelegen in de gezellige Alfons Van Puymbroecklaan, vind je een huis dat ideaal is voor sportieve gezinnen die dicht bij het hart van de gemeenschap willen wonen.


Op slechts enkele passen afstand kun je genieten van het Chirolokaal (80m) en de KLJ (250m), perfect voor gezinnen die hun kinderen willen betrekken bij de lokale jeugdbewegingen.
De sportzaal van het Wit Zand (200m) en de omliggende voetbalvelden, waarvan één zo dichtbij dat je de wedstrijden bijna vanuit je eigen huis kunt volgen, maken het plaatje compleet voor de sportliefhebbers. Met een open plan dat de woonkamer met de keuken verbindt, biedt het een warme en uitnodigende ruimte waar familie en vrienden samen kunnen komen. Het huis wacht erop om naar je eigen smaak vormgegeven te worden, aangezien er nog enkele afwerkingen nodig zijn. Dit biedt een unieke kans om je eigen stempel op het huis te drukken. De buitenruimte is net zo uitnodigend, met een grote olijfboom en klimop die zorgen voor een rustgevend groen toevluchtsoord. De woning beschikt ook over een hoogrendementsketel en een gevel die behandeld is met spuitkurk, wat de isolatie en duurzaamheid ten goede komt.

Op de bovenverdieping zijn er twee slaapkamers en een trap die leidt naar de zolder. Deze ruime zolder biedt met een beetje inzet de kans om omgetoverd te worden in een indrukwekkende hoofdslaapkamer, met extra slaapruimte voor wie dat nodig heeft. Het uitzicht vanaf de zolder geeft zicht op zowel de straat als op de achterliggende weide, voet

Contacter