Maison à vendre

349000€

3 chambres 198 mètres carrés

Immoweb code : 11215806
Immoweb code : 11215806

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
198 mètres carrés habitables
370 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze prachtige gesloten bebouwing verwelkomt u met een perfecte combinatie van comfort en locatie. Gelegen op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Beveren, biedt het huis een ideale balans tussen stadsleven en rustige sereniteit. Belangrijke verbindingswegen zoals de E34 liggen op slechts enkele minuten rijden, waardoor u moeiteloos toegang heeft tot nabijgelegen steden en bestemmingen.

Binnenin verrast deze woning met zijn doordachte indeling. De badkamer bevindt zich op het gelijkvloers, waardoor praktisch gebruik wordt gemaakt van de ruimte. De open keuken stroomt over in de lichtrijke en ruime leefruimte, waar gezelligheid en comfort samenkomen. De grote zuidwest georiënteerde tuin met een prachtig terras biedt een oase van rust.

Met drie slaapkamers en bergruimte op zolder biedt deze woning alle ruimte die u nodig heeft voor een comfortabel gezinsleven. Een oprit voor twee auto's zorgt voor gemakkelijk parkeren, terwijl de zijgang zorgt voor handige opslagmogelijkheden en een directe verbinding met de tuin biedt. Kortom, deze woning combineert praktisch gemak met een ideale ligging, waardoor het de perfecte plek is om te genieten van het beste van zowel binnen- als buitenleven.

Deze woning werd gerenoveerd in 2010. Elektriciteit conform.

Interesse in deze woning? Contacteer ons op 0496/60.23.60 en plan jouw bezoekmoment in!

Geen contact van immo gewenst!

Contacter