Maison à vendre

359000€

3 chambres 141 mètres carrés

Immoweb code : 11262924
Immoweb code : 11262924

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
141 mètres carrés habitables
226 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Verken en omarm de verfijnde dynamiek tussen hedendaags comfort, weelderige buitenruimte en het potentieel als rendabele opbrengsteigendom in deze schitterend gerenoveerde woning in Beveren. Een waar toevluchtsoord met een ruime tuin en drie smaakvol ingerichte slaapkamers, biedt deze woning niet alleen een aantrekkelijke woonlocatie, maar belooft ook een solide investering met mogelijkheden tot rendement.

De recente renovaties, die met oog voor detail zijn uitgevoerd, hebben niet alleen bijgedragen aan een eigentijdse uitstraling, maar hebben de woning ook naar de normen van energiezuinigheid getild. Vanuit de achtertuin kan u bovendien doorgang genieten tot de woning, ideaal voor het plaatsen van fietsen. De moderne keuken, open leefruimte en de doordachte positionering nabij voorzieningen maken deze woning tot een hedendaagse woonervaring.

Deze woning belichaamt niet alleen het begrip van een comfortabel thuis, maar omvat ook het potentieel om een duurzame opbrengsteigendom te zijn, waardoor het een strategische investering is in vastgoed. Momenteel wordt de woning verhuurd aan 1.050 euro per maand.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer uitgebreide informatie over de woon-en investeringsmogelijkheden die deze woning te bieden heeft.

Contacter