Maison à vendre

* 452437€

3 chambres 241 mètres carrés

Immoweb code : 11360494
Immoweb code : 11360494
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
241 mètres carrés habitables
332 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom op ons gloednieuw nieuwbouwproject te Haasdonk! Ontdek samen met ons het summum van stijlvol wonen op een absolute toplocatie!

Op een steenworp afstand van het historische Fort van Haasdonk verwelkomen wij jou in onze gloednieuwe woonbuurt met een groen buurtpark en op slechts 3,5 km van het provinciaal domein de Ster.

Laat je verleiden door onze 6 zeer ruime BEN-nieuwbouwwoningen - variërend van 230 tot 253 m² bewoonbare oppervlakte - op wandelafstand van het pittoreske dorpscentrum van Haasdonk. Je geniet hier van een veilige en korte afstand tot scholen, handelszaken, diverse sportaccomodaties, etc.

In deze groene en rustige omgeving, die zorgt voor een zeer kindvriendelijke woonbuurt, ontwikkelen wij nieuwbouwwoningen die niet alleen instapklaar en volledig afgewerkt zijn maar ook veel lichtinval hebben en voorzien zijn van een ‘home office’. Dat gecombineerd met een prachtig uitgestrekt zicht op de achterliggende velden.

De zuidwest gerichte tuinen, grenzend aan een kruiwagenpad, bieden de ideale plek voor ontspanning.

Met een inpandige garage en ruime berging, 3 tot 5 slaapkamers, een vaste trap naar de zolder en een ruime berging/wasplaats op het verdiep, biedt elke woning comfort op maat.

De duurzame, energiezuinige kwaliteitsafwerking omvat zonnepanelen, vloerverwarming, een warmtepomp lucht/water, ventilatiesysteem, een regenwaterput van 10.000 liter en een indrukwekkend E-peil van 20!

Wij geven u de ruimte om zelf keuzes te maken in de afwerking zo

Contacter