Maison à vendre

4 chambres 265 mètres carrés

Immoweb code : 7752258
Immoweb code : 7752258

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
265 mètres carrés habitables
2997 mètres carrés de terrain

Description

Authentiek gerenoveerde hoeve uit 17de eeuw op 2997 m2 in Be

Deze unieke hoeve is gelegen in het hartje van het Waasland, te Beveren-Waas en bevindt zich net buiten de dorpskern, waardoor winkels, scholen,...dichtbij zijn, maar u toch kan genieten van een ongekende rust en privacy heeft, wanneer u na een drukke dag thuiskomt. De eigendom is makkelijk bereikbaar via de E34 Knokke - Antwerpen (afrit Beveren of Vrasene) of de E 17, waardoor er een vlotte verbinding is met de grote Vlaamse steden als Antwerpen, Gent, ... De Haven van Antwerpen is ook makkelijk te bereiken via de Scheldepolders, waar het ook prachtig wandelen is.

De eigendom bestaat uit een ruime woning met prachtige gevels, die zich dwars ten opzichte van de straat bevindt, met een prachtig aangelegde achtertuin en een dubbele carportmet houtberging.

De woning werd in 2004 volledig gerenoveerd, waarbij zeer kwalitatieve en authentieke materialen werden gebruikt en bevat op het gelijkvloers een centrale inkomhal die links toegang biedt tot een bureau- of hobbyruimte en rechts tot de woonkamer. Er is ook een apart gastentoilet voorzien. De ruime woonkamer (46m2), waar zich tussen de zit- en eethoek een houtkachel bevindt, heeft een rechtstreekse verbinding met de open keuken en de achterinkom. De keuken (25m2), die zeer gezellig is ingericht, is volledig uitgerust en voorzien van een kookeiland. Vervolgens vinden we de badkamer, die is uitgerust met een lavabo, ligbad en toilet. Vannuit de masterbedroom, die zich op het gelijkvloers bevindt, hebben we rechtstr

Contacter