Maison à vendre

2 chambres 115 mètres carrés

Immoweb code : 9642290
Immoweb code : 9642290

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
115 mètres carrés habitables
296 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ben je op zoek naar een open bebouwing in het groen met de mogelijkheid tot 4 slaapkamers en leuke tuin in het gezellige Haasdonk? Gevonden!

Het prachtige open zicht op de velden, de recent geïsoleerde zolder die kan worden omgebouwd tot 2 slaapkamers en de gezellige tuin zijn slechts enkele troeven van deze woning. Er is een conform gekeurd elektriciteitsverslag. 

Indeling:
- GLV: de inkomhal (8m²) brengt ons naar de lichtrijke leefruimte (16m²) met open keuken (14m²) die zicht geeft op een open veld. De keuken is ingericht met ingebouwde vaatwasser, dubbele spoelbak en inductiekookplaat. Onder de trap bevindt zich de kelder (11m²) en naast de trap is de  badkamer (6m²) met douche,enkele wastafel en apart toilet gesitueerd. Via de badkamer bereiken we ook de garagebox (11m²) die voorlopig wordt gebruikt als berging. Verder hebben we de gezellige tuin (190m²) waar de zon de hele dag aanwezig is.
- 1steV: via de nachthal bereiken we de 2 ruime slaapkamers (20-13m²)
- 2deV: met een vaste zoldertrap komen we tot de zolderruimte (33m²) die recent geïsoleerd is en voorzien van elektriciteit en verwarming. Deze ruimte kan nog worden omgebouwd tot 2 extra slaapkamers.

Spreekt deze woning jou aan? Neem dan snel contact op met ons kantoor.

Contacter