Maison à vendre

950000€

Immoweb code : 11349717
Immoweb code : 11349717

Aperçu

6778 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom op de authentieke hoeve Langestraat 1 in Lovenjoel, een charmante woning gelegen op een perceel van maar liefst 3227m². Deze historische boerderij werd oorspronkelijk gebouwd in 1860.

Deze hoeve biedt u de unieke kans om uw eigen droomwoning te creëren, ze is veelzijdig en kan opgedeeld worden in verschillende onderdelen.

De schuur werd in 2020 gerenoveerd met behoud van authentieke elementen. Ook werd er een deel van de hoeve gerenoveerd tot een studio met een volledig uitgeruste keuken, een gezellige woonkamer en een knusse kachel. Dankzij de hoge plafonds is er zelfs een mezzanine gecreëerd, waar twee slaapkamers gelegen zijn, naast een badkamer voor het nodige comfort. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de mooie tuin.

Het overige gedeelte van de hoeve biedt u de vrijheid om uw eigen stempel te drukken en uw droomhuis te realiseren zoals u het altijd al heeft gewild.

Met zijn uitgestrekte bebouwde oppervlakte biedt deze hoeve tal van mogelijkheden, zowel voor bewoning als voor andere doeleinden. Een bijkomende weide, wordt eveneens mee verkocht.

Tevens bevindt de hoeve zich op een locatie omgeven door groen. Ondanks de ruime en groene omgeving bent u slechts een steenworp verwijderd van het centrum van Bierbeek.
Ook de aanwezigheid van invalswegen, de fietssnelweg etc. bieden een vlotte verbinding naar Leuven en andere omliggende gemeentes en steden. Kortom een ideale uitvalsbasis om te wonen!

Word jij ook al een beetje verliefd en wil je graag een bezoe

Contacter