Maison à vendre

3 chambres 173 mètres carrés

Immoweb code : 10693847
Immoweb code : 10693847

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
173 mètres carrés habitables
1010 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
iIN OPTIE

*** Kijkt U via een andere website dan de onze? Klik dan door naar https://www.immofransgoffin.be/nl/te-koop/bilzen/7902799 voor de volledige advertentie met alle foto's en andere nuttige info. ***

Deze half vrijstaande woning met een bewoonbare oppervlakte van 173 m² is gelegen langs de Sint-Lodewijkstraat 13 te Schoonbeek, Bilzen, op een perceel van 10a 10ca. Op een vijftal minuutjes rijden komt men in het centrum van Beverst, op een tiental minuutjes bereikt men het centrum van Bilzen. Vlakbij vindt men de bossen van Schoonbeek, waar men heerlijk kan wandelen en fietsen.

De woning met netjes opnieuw gereinigde en ingevoegde gevel is volledig gestript en zeer grondig en geslaagd gerenoveerd - voor verkoop - door eenkleinschalige ervaren ontwikkelaar met eigen aannemers. Bij de indeling werd bijzonder veel aandacht besteed aan ruimte, licht en luchtigheid. De kwaliteit van de werken en de gebruikte materialen zijn zeer degelijk en duurzaam, zodat deze bijna nieuwbouwwoning zeker wel gezien mag worden. Alle ruimtes zijn netjes geschilderd zodat men zo kan inhuizen. Enkel de buitenomgeving kan mogelijk nog verder worden aangelegd volgens eigen noden en budget.
De woning wordt verkocht onder het stelsel van verkooprechten zodat de koper - die kiest om zelf te wonen - hier kan genieten van het nieuwe tarief van 3 %, voor zover aan alle andere voorwaarden voldaan zijn.

De indeling is als volgt:
inkom met trap en gastentoilet, bijz

Contacter