Maison à vendre

4 chambres 314 mètres carrés

Immoweb code : 11111180
Immoweb code : 11111180

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
314 mètres carrés habitables
968 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
- IN OPTIE -

Deze ruime vrijstaande woning met een bruikbare vloeroppervlakte van 314 m² is gelegen te Bilzen, Schoonbeek, langs Lenaarshof ter hoogte van nummer 11. Deze locatie is zeer gegeerd te noemen, te meer danzkij de rustige ligging in een doodlopende straat, met het waterkasteel van Schoonbeek in de achtertuin. Het straatbeeld in deze mooie residentiële omgeving wordt gekenmerkt door tal van aantrekkelijke vrijstaande woningen.
In de nabije omgeving, op enkele honderden meters hier vandaan, treft men de buurtwinkel, de apotheker, de basisschool en de bakker. Het centrum van Beverst ligt op slechts een tweetal kilometer, het centrum van Bilzen vindt men op een zestal kilometer.

De woning werd altijd zeer netjes onderhouden en zal mits gepaste opfrissingswerken nog meer tot zijn recht komen. Tot op heden werd in deze woning een dierenartsenpraktijk uitgeoefend. De indeling die hiervoor werd gekozen, leent zich uitstekend tot het uitoefenen van vrije beroepen, thuiswerk,..

Indeling:
- Gelijkvloers:
ruime inkomhal met trap en vide, gastentoilet, wachtzaal, praktijkruimte opgericht met dubbele muren en uitstekend geïsoleerd - om volledig afgesloten te zijn van de leefruimtes en om in de leefruimtes geen hinder te ervaren van het gebeuren in de praktijk - volledig ingerichte leefkeuken met zicht op de tuin, aansluitend de ruime woonkamer in L-vorm, gezellig ingedeeld in zit- een eetplaats, beiden met zicht op en toegang tot het aangrenzende terras met tuin.
V

Contacter