Maison à vendre

210000€

2 chambres 130 mètres carrés

Immoweb code : 11275211
Immoweb code : 11275211

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
130 mètres carrés habitables
572 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze halfvrijstaande woning is gelegen langs de Maastrichterstraat ter hoogte van nummer 41, op een zuidgericht perceel van 5a72ca.
Op minder dan een kilometer vindt men het centrum van Bilzen, zodat ondermeer winkels, scholen, apothekers, restaurantjes en alle faciliteiten die deze bloeiende stad te bieden heeft, vlakbij te vinden zijn. De autosnelweg E313 is vlot toegankelijk via de nabij gelegen ring.

De woning heeft omstreeks 2006 al een eerste renovatie mogen ondergaan met inbegrip van volgende werkzaamheden: vernieuwing ramen, vernieuwing elektrische installatie met conformiteitsattest, CV, keuken en badkamer, .. Aan de koper om de woning verder te renoveren en op te frissen, zonder dat dit eigendom onderhevig is aan de renovatieplicht, met een reeds behaald EPC van 391 kWh/m² pj - label D.

Indeling:
gelijkvloers:
inkom met trap en toilet, woonkamer onderverdeeld in zit- en eetplaats, met zicht op terras en tuin, aparte keuken met achterdeur naar het terras, toegang tot de kelderverdieping met bergruimte.
1ste verdieping:
nachthal, twee degelijke ruime slaapkamers, badkamer met ligbad en toilet, ruimte voor CV, van waaruit de mogelijkheid bestaat om een vaste trap te laten vertrekken richting zolderverdieping, met mogelijkheden voor uitbreiding en inrichting tot derde slaapkamer.
Buiten: terras, tuin, tuinberging.


Contacter