Maison à vendre

389000€

3 chambres 185 mètres carrés

Immoweb code : 11394640
Immoweb code : 11394640

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
185 mètres carrés habitables
67 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek deze schitterende hoekwoning in het bruisende hart van Blankenberge, een parel aan de Belgische kust. Volledig gerenoveerd in 2017, biedt dit instapklare huis een combinatie van comfort, stijl en een superieure locatie, slechts enkele stappen verwijderd van de jachthaven, het strand en het centrale winkelgebied.
**Centrale Locatie**: Geniet van het gemak van wonen op loopafstand van zowel het winkelcentrum als het treinstation, met het strand en de zeedijk op slechts 500 meter afstand. Perfect voor liefhebbers van het kustleven.
**Ruim en Licht**: Deze woning heeft een totale woonoppervlakte van 201 m², inclusief 3 slaapkamers en 2 badkamers, waardoor het een ideale gezinswoning of investeringseigendom kan zijn.
**Moderne Voorzieningen**: De woning is uitgerust met een hoogrendementsketel van Vaillant, drievoudige beglazing voor optimale isolatie en energiezuinigheid, en een geautomatiseerde sectionale poort voor de ruime garage.
**Kwaliteitsafwerking**: Ervaar het comfort van de eerste verdieping met een zonovergoten woonkamer en een volledig uitgeruste keuken, of trek je terug in de ruime slaapkamers op de tweede verdieping, met moderne badkamer en dressing.
Mis deze unieke kans niet om te wonen in een van de meest gewilde locaties van Blankenberge.
*Interesse?* Neem vandaag nog contact op om uw bezichtiging te plannen en ontdek zelf de charme en luxe van dit prachtige huis.
Contact : 0495/198881

Immokantoren, gelieve zich te onthouden.

Contacter