Maison à vendre

389000€

2 chambres 185 mètres carrés

Immoweb code : 11374746
Immoweb code : 11374746

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
185 mètres carrés habitables
2113 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Woning gelegen op Zuidwest gericht perceel van 2113 m²

Indeling:

Begane grond:
We betreden de woning via de ruime, lichtrijke inkomhal. Hier bevindt zich het gastentoilet en de toegang naar de kelder, de keuken, de leefruimte en de bovenverdieping. De keuken met daarnaast de leefruimte met een prachtige parketvloer. Hier is plaats voor een ruime zitruimte en eetkamer, deze ruimte is voorzien van grote raampartijen die zorgen voor een fijne lichtinval. Het grote raam in de eetkamer is voorzien van een screen voor op de zonnige dagen.
De keuken beschikt over een ingebouwde koelkast, een elektrische kookplaat, een microgolfoven en een afwasmachine. Vanuit de keuken hebben we een prachtig zicht op de tuin.
Verder bevindt zich op de benedenverdieping nog handige wasberging en een garage die plaats biedt voor een auto en opbergruimte.

Verdieping:
Boven zijn er twee ruime slaapkamers gelegen en de badkamer. De badkamer beschikt over zowel een ligbad als een douche, een ruim badkamermeubel met voldoende opbergruimte en een toilet.

Buiten:
Tenslotte beschikt de woning over een prachtige, volledig aangelegde tuin gericht op het Zuidwesten met gezellig zonneterras.

Bijzonderheden:
- Oppervlakte volledige Zuidwest gericht perceel 2.113 m²;
- Bewoonbare oppervlakte 185 m²;
- Inpandige garage;
- Vrij uitzicht;
- Landelijke omgeving;

Voor meer informatie, kijk snel op www.h

Contacter