Maison à vendre

5 chambres 322 mètres carrés

Immoweb code : 10915096
Immoweb code : 10915096

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
322 mètres carrés habitables
1201 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
VERKOCHT - OVEREENKOMST WORDT EERSTDAAGS GETEKEND

Meer info, virtuele tour, plannen en foto's: www.bellesvastgoed.be/te-koop/boechout-vremdesesteenweg-220

Deze instapklare woning (322m² bew. opp.) met 5/6 slaapkamers, grote zuidgerichte tuin met zwembad, oprit en dubbele garage vinden we in de Vremdesesteenweg 220 te Boechout. Horeca, winkels en scholen zijn makkelijk bereikbaar. Sportcomplex 'Sneppenbos' ligt op wandelafstand.

Via de inkomhal met gastentoilet bereiken we de ruime leefruimte met veel lichtinval. Aansluitend is er de moderne, volledig geïnstalleerde keuken met eiland en bijkeuken. De lichtrijke eetruimte (veranda) heeft uitzicht over de prachtige tuin.

De grote zuid-tuin beschikt over een ruim terras met elektrische zonneluifel, een 2de zonneterras, een verwarmd zwembad (warmtepomp) en enkele handige tuinbergingen. De achtertuin geeft uit op velden die zorgen voor een weids uitzicht.

Op de 1e verdieping bevinden zich 3 à 4 slpk, 2 badkamers en een apart toilet. Ook is er nog een bureauruimte voorzien naast de vide met zicht op de leefruimte. De 2e verdieping beschikt over 2 zeer ruime slaapkamers en een technische berging, waar tevens de recente condensatieketel (Viessmann) hangt.

De woning beschikt over een brede oprit met toegang naar een dubbele garage met elektrische poort.

Verder is de woning voorzien van zonnepanelen, airco, dak- en muurisolatie. Extra troef: Groenestroomcertificaten aan gem.1200 euro (!) per jaar.

Contacter