Maison à vendre

2 chambres 219 mètres carrés

Immoweb code : 11081765
Immoweb code : 11081765

Aperçu

2 chambres
2 salles de bains
219 mètres carrés habitables
605 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Met een bewoonbare oppervlakte van 219m2 biedt deze woning een oase aan comfort, stijl en licht. De hoogwaardige afwerking geeft elke ruimte een luxe uitstraling. Het gelijkvloers werd net helemaal gerenoveerd. De moderne, open keuken zorgt voor een gastvrij gevoel. Achter de keuken tref je een zeer ruime berging en wasplaats aan. Visgraatparket en een gashaard bieden de nodige gezelligheid in het salon. Een vestiaire en gastentoilet zijn ook aanwezig.
De woning beschikt bovendien over een prachtige, volgroeide en onderhoudsvriendelijke tuin met terrassen in blauwe hardsteen en een verwarmd zwembad. Op het einde van de tuin bevindt zich een poolhouse.
Op de bovenverdieping zijn er twee zeer ruime slaapkamers met toegang tot terras, mogelijkheid om er 3 slaapkamers van te maken. De tweede slaapkamer bestaat uit een split-level met trap naar de bovenste étage. Maatkasten zijn overal voorzien.
De karaktervolle badkamer heeft twee toegangen - vanuit elke slaapkamer - en kan afgesloten worden zodat er twee aparte badkamers ontstaan.
Fietsen kan je kwijt in de ruime fietsenberging, technische ruimte naast de voordeur. Auto’s kan je parkeren op de staanplaatsen voor het huis.
De indrukwekkende architectuur en doordachte indeling maken deze woning uniek.
Qua locatie krijg je het beste van twee werelden. De landelijke omgeving met weides aan de voordeur maar toch dichtbij het centrum van Boechout en Vremde voor alle boodschappen en horeca.
Neem contact op voor een bezichtiging

Contacter