Maison à vendre

249000€

4 chambres 180 mètres carrés

Immoweb code : 11124103
Immoweb code : 11124103

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
180 mètres carrés habitables
1365 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Te renoveren woning (180m²) voorzien van 4 slaapkamers met riant magazijn/werkhuis (373m²) op een perceel van 1.365m² op centrale ligging te Boechout!

Ligging: Gelegen op toplocatie te Boechout, centraal maar groen omgeven, nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Indeling: Inkomhal, slaapkamer, leefruimte, eetkamer, keuken, 3 gastenkamers, badkamer, magazijn en tuin.

Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal die toegang biedt tot een eerste ruime kamer. Aansluitend vinden we een ruime leefruimte met sierhaard en de eetkamer met keuken. De badkamer is voorzien van ligbad. Op de eerste verdieping voorziet de woning drie gastenkamers. De woning is totaal te renoveren maar biedt tal van mogelijkheden. Achter de woning treffen we een zeer ruim magazijn/werkhuis. Ideaal voor het uitoefenen van zelfstandige activiteiten.

Kortom: Te renoveren woning met ruim magazijn op een riant perceel biedt tal van mogelijkheden voor zelfstandige activiteiten.

Bijzonderheden:

- gunstige ligging
- riant perceel (1.365m²)
- renovatieproject
- magazijn/werkhuis/atelier met mogelijkheden
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter